logo
TEMP
Som nybegynner er det like mye motivasjon i godt utstyr som for en erfaren løper med startnummer på brystet. Klær som er tilpasset løping med god bevegelighet og høy evne av svettetransport gjør det mer behagelig å fortsette treningen etter du blir svett.
TEMP

Siden 1853 har Devold utviklet ullprodukter med uslåelig komfort, kvalitet og beskyttelse. Running-serien er utviklet for aktiviteter med høy intensitet. Plaggene er lette og består av en blanding av ull og Tencel®, som deler mange av ullas egenskaper.

TEMP
Ny versjon
TEMP
Devold Running Short Shorts

Fleksibel og lett shorts i vevd merinoull med toveis stretch. Justerbar midje med elastiske partier og innvendig strikk. Til dame og herre.

1100,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Devold Running Cover overdel

Paneler på rygg og ermer sørger for ventilering, mens forsiden og øvre del av ermet er i en tettvevd merinoullblanding med beskytter mot vær og vind. Toveis glidlås foran for ekstra ventilasjon. Til dame og herre.

1500,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Devold Running Vest

Materialet er forbløffende. Ull med skalleffekt gjør at den hindrer vinden i å kjøle ned kroppen og holder deg lun selv når det blåser og regner. Mesh i ryggen som gir meget god lufting, og brystlomme med plass til bilnøkkel eller mobil. Til dame og herre.

1700,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Devold Running T-Shirt

Hurtigtørkende og superlett t-skjorte laget av merinoull i kombinasjon med Tencel som virker kjølende og transporterer fuktighet rask ut fra kroppen. Til dame og herre.

800,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Devold Running Shirt

Tynn langermet trøye med fukttransporterende ribb- materiale og med strategisk plasserte mesh-paneler som gir optimal komfort og gode pusteegenskaper. Flere farger til dame og herre.

900,-
Les mer
TEMP
5 gode grunner til å løpe i ull

Ull hører ikke bare vinteren til, løp i ull hele året!

Les saken
TEMP

I mer enn 20 år har Bjørn Dæhlie utviklet bekledning optimalisert for langrennsløpere før de i 2016 startet å utvikle innovativt tøy tilpasset utholdenhetstrening og løping.

TEMP
Nyhet
TEMP
Dæhlie Tights Athlete

Tights med høyt liv i et resirkulert materiale med god fukttransport og minimalistisk utforming med en svært god passform. Elastisk midje med innvendig strammesnor og liten nøkkellomme i linningen gir plass til små eiendeler. Til dame og herre.

1000,-
Les mer
Nyhet
TEMP
Dæhlie Shorts 365 Run

Lett 2-i-1 shorts med liten split i siden. Rutenettet i stoffet på yttershortsen sørger for optimalisert ventilasjon, så du kan føle deg komfortabel gjennom hele økten. En lomme er plassert på den innerste shortsen og elastisk midje med innvendig strammesnor. Til dame og herre.

800,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Dæhlie T-Shirt Run 365

Lett og myk t-skjorte av 100% resirkulert polyester. Materialet er hurtigtørkende og har fukttransporterende egenskaper, så du kan føle deg komfortabel gjennom hele løpeturen. Splitt i siden gir full bevegelsesfrihet. Til dame og herre.

500,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Dæhlie Jacket Athlete

En lett og teknisk løpejakke når du trenger et ekstra lag. Jakken er i et svært lett materiale med fireveis stretch og har splittåpning i siden for best mulig bevegelighet. Bionic Finish Eco® teknologi på stoffets overflate sørger for at lett regn preller av. Til dame og herre.

1400,-
Les mer
TEMP

Elite Lab er designet og utviklet i Danmark. Plaggene passer alle typer løpere hvor miksen av materiale og design gir komfortable og funksjonelle plagg som tilfredstiller våre krav til funksjonelt løpe- og treningstøy.

TEMP
Ny versjon
TEMP
Elite Lab Run Elite X2 Short Tights

Kort tights med en stor lomme på hvert lår. Telefonen sitter godt i lommen når du løper. God passform, høyt liv og med muligheter for å stramme i livet. Materialet er hurtigtørkende og puster godt. Et godt alternativ for mølleløping eller varme dager ute. Til dame og herre.

500,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Elite Lab Run Elite X2 Long Tights

Lang tights med god passform, høyt liv og muligheter for stramming i livet. Store lommer på hvert lår og en lomme med glidlås bak i linningen. Refleksdetaljer på lår og rundt ankel. Til dame og herre.

600,-
Les mer
Nyhet
TEMP
Elite Lab LAB Long sleeve

Tynn, lett og pustende trøye fra Elite Lab. Finnes i kort og lang erm. Til dame og herre

500,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Elite Lab Shell X2 Vest

Bli sett med denne vesten fra Elite Lab! God passform i vindtett og vannavvisende materiale med ekstra pustende paneler langs siden av kroppen. Til dame og herre.

600,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Elite Lab Shell X2 Jacket

Lett løpejakke med god passform i vindtett og vannavvisende materiale med ekstra pustende paneler langs siden av kroppen og bak på armene. Til dame og herre.

800,-
Les mer
TEMP
Sørg for god støtte

Brystene ikke er laget av muskler som kan trenes, men består av bindevev som bør støttes med en god sports-BH

Les saken

Løpesokker

Lette og laget av tekniske materialer eller ullblanding som sørger for god svettetransport

Ny versjon
TEMP
Feetures Ultra Light

Fukttransporterende, ventilerende og hurtigtørkende løpesokk. Ekstra tettsittende soner med lett kompresjon rundt vrist og ankel gjør at denne sokken sitter som støpt.

200,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Wrightsock Coolmesh Double Layer

Lett og myk ankelsokk fra Wrightsock, laget i en blanding av polyester, nylon og lycra. To lag som er strikket i ett gir mindre friksjon, fuktighet og varme, som reduserer risikoen for blemmer og gnagsår.

150,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Falke RU5 Race

Tynn og lett løpesokk med 3-lags konstruksjon som leder fuktigheten vekk fra føttene. Mesh over vristen, samt en tykkere såle som gir maksimal komfort. Innvevde støtdempingsområder i forfot og hæl.

280,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Devold Running Merino Sock

Anatomisk design for høyre- og venstrefot gir optimal passform og minimerer risikoen for blemmer. Stabilisert seksjon rundt ankel. Mesh-panel på legg for ventilasjon.

350,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Feetures Ultra Light No Show

Utviklet med anatomisk design og kompresjonssoner for en tett passform som reduserer risikoen for blemmer. Materialet transporterer fukt effektivt og tørker raskt.

200,-
Les mer

Sportsbriller

Løp med stil. Goodr er superlette briller i et klassisk design til hverdag og løpe(fest). Den lette vekten og tette passformen gjør at den sitter godt selv når du løper. Polarisert linse med UV-400 beskyttelse, gir deg full beskyttelse mot de skadelige UVA og UVB-strålene.

Nyhet
TEMP
Goodr OG A Ginger`s Soul

500,-
Les mer
Nyhet
TEMP
Goodr OG Flamingos On A Booze Cruise

500,-
Les mer
Nyhet
TEMP
Goodr OG Gardening with a Kraken

500,-
Les mer
Nyhet
TEMP
Goodr OG Falkor`s Fever Dream

500,-
Les mer
Alt om løpesko
med Henrik og Tor
henrik
henrik