logo
TEMP

Löplabbet Norge på Strava

Löplabbet Norge er en av de største norske løpegruppene på verdens største treningsapp, Strava. Der deler vi nyheter og kunnskap, ukentlige løpeprogrammer og inspirasjon, i tillegg til å arrangere konkurranser hvor du kan vinne flotte premier. Vi byr blant annet på smarte treningsprogram for løpere. De legges ut i forkant av hver uke, og du kan følge dem til punkt og prikke eller bruke dem som inspirasjon til ditt eget treningsopplegg. I tillegg får du masse annet smart, morsomt og nerdete fagstoff relatert til løping. Du får info om nye produkter, invitasjoner til våre eventer og du kan vinne fine premier i morsomme konkurranser.

Gratis løpetrening med Löplabbet

Löplabbet arrangerer fellestreninger i et knippe byer for deg som vil delta i en variasjon av ulike aktiviteter med intervall og små drypp med styrketrening, samt få gode tips om treningslære og løpeteknikk. Treningen er åpen for alle og kan enkelt tilpasses ditt nivå. Løp med oss!

Teknikkurs

Ønsker du å lære mer om god løpeteknikk og skadeforebygging, anbefaler vi vårt kurs! På kurset vårt forklarer vi hvordan kroppens bevegelses­apparat spiller sammen for å drive oss fremover når vi løper, og hvordan vi på best mulig måte kan ta i bruk den potensielle energien. Vi snakker om fotisettet og posisjonen til hofta, og hva det å jobbe med frekvensen kan føre til. Ingen kan endre sin måte å løpe på over natten, men det betyr ikke at det er umulig. Vi gir deg gode tips om hvordan du skal gripe dette an for å få varig effekt av kurset.
Alt om løpesko
med Henrik og Tor
henrik
henrik