logo
TEMP

Vester / Sekker / Løpebelter

Ny versjon
TEMP
TSL Trail Carbon 4 staver

Solide og ultralette staver når du trenger støtte i ulendt terreng. Stavene ligger godt i hånden takket være den ergonomiske hansken. Foldesystemet er designet for å ta opp minst mulig plass i sekken og forlenge seg raskt. Lengde utstrakt 110 cm, foldet 43 cm.

2300,-
Les mer
Nyhet
TEMP
I AM RUNBOX Roll Top

Med Everyday Rolltop får du en prisvinnende ryggsekk fra svenske Iamrunbox laget av 53 resirkulerte plastflasker. En hybrid som kan tilpasses dine behov. For best mulig komfort kommer ryggsekken med et ventilert ryggpanel.

1500,-
Les mer
Nyhet
TEMP
FlipBelt Air

Air er et nytt belte fra Flipbelt. Beltet skiller seg fra de andre variantene med lettere vekt, luftigere stoff og «toppmating» for enklere tilgang til småting under løp og konkurranser i stedet for tilgang via siden på beltet. Beltet kommer i ulike størrelser.

650,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Silva Strivebelt

Løpebelte med spenneåpning og justerbar størrelse. Baksiden er linet med et silikonmateriale slik at den ikke vrir seg eller sklir ut av posisjon. Beltet har flere lommer. To små sidelommer i stretchmateriale og et større, vanntett hovedrom med plass til mobiltelefon

350,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Osprey Duro/Dyna 1.5

Fôret med kontaktnetting, noe som gjør den komfortabel og pustende, selv på de tøffe etappene. Flere lommer med stretchnetting og glidelåslommer foran på vesten gir deg enkel tilgang til næring og utstyr på farten. Den øverste vestlommen inneholder to myke flasker på 500 ml. Duro/Dyna 1.5 er kompatibel med 1.5 Hydraulics™ LT-reservoarer. Dyna-versjonen er tilpasset damer.

1250,-
Les mer
Nyhet
TEMP
The North Face Summit Training Pack

Drikkevest med god plass til skift på lange treningsturer i fjell eller som alternativ til en tradisjonell dagstursekk. Vesten kommer i ulike størrelser og med flere justeringsmuligheter for en optimal passform. Smålommer for nøkler og barer, egen telefon­lomme og oppbevaringsmulighet for løpestaver. Vesten leveres med 2 stk 500ml softflasker i front.

1500,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Ultimate Direction Ultra Vest/Vesta 6.0

Løpeveste for den som søker lett vekt og optimal passform kombinert med pakkvolum beregnet for ultraløp. Vesten har en rekke små elastiske lommer for plass til energibarer og gels, en stor vanntett mobillomme med glidelås, samt muligheter for oppbevaring av vannblære på ryggen. Vesta-versjon er tilpasset damer.

2000,-
Les mer
Alt om løpesko
med Henrik og Tor
henrik
henrik