logo
TEMP
TEMP

Treningsklokker

Løping er en målbar treningsform. En treningsklokke kan måle hvor hardt du trener, farten din, hvor langt du har løpt, stegfrekvensen din og mye mer.

Nyhet
TEMP
Coros Apex 2

Neste generasjons multisportsklokke fra Coros. Apex 2 har en rekke avanserte verktøy for å analysere trening, belastning og restitusjon. Skjermen er i ripesikkert safirglass og klokkehuset er forsterket med titan. Dette gjør Apex 2 til en meget robust klokke.

5500,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Coros Apex 2 Pro

Neste generasjons multisportsklokke fra Coros. Apex 2 Pro har en rekke avanserte verktøy for å analysere trening, belastning og restitusjon. Skjermen er i ripesikkert safirglass og klokkehuset er forsterket med titan. Dette gjør Apex 2 Pro til en meget robust klokke. Pro-versjonen er større og har bedre batterikapasitet.

5500,-
Les mer
Nyhet
TEMP
Garmin Forerunner 265

Med AMOLED-berøringsskjerm og tradisjonelle knapper. Funksjonen for treningsevne, som forteller deg når du er klar for en produktiv økt, hjelper deg med å nå målene dine.

5900,-
Les mer
Nyhet
TEMP
Garmin Epix Pro

Epix Pro serien har en krystallklar AMOLED skjerm med lang batterilevetid i smartklokkemodus. Med avanserte treningsfunksjoner, LED-lommelykt og helse- og velværeovervåking hele dagen får du alt du trenger i en smartklokke for den aktive.

13000,-
Les mer

Ny versjon
TEMP
Garmin Quickfit-reim

Quickfit-reimer tillater deg å forandre utseendet på din garminklokke med noen enkle klikk.

540,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Garmin HRM-Pro Plus

En liten og lett pulsmåler som gir deg svært nøyaktige pulsdata i sanntid. Beltet gir deg også informasjon om løpsdynamikk, fart og distanse på nyere Garmin-klokker.

1400,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Stryd Next Generation

Stryd fortsensor måler energi (Watt) du bruker gjennom løpingen og gir deg den i sanntid på treningsklokker som Coros, Garmin, Polar og Suunto samt smarttelefonen din. STRYD tar vind, bakker og andre forhold med i betraktning og hjelper deg å holde riktig tempo i forhold til energien du ønsker å bruke til ethvert tidspunkt.

3150,-
Les mer
Nyhet
TEMP
Coros Pod 2

Fotsensor som forbedrer nøyaktigheten på sanntidsmåling av fart utendørs, og gir riktig fart og distanse når du løper innendørs eller uten GPS-dekning.

1500,-
Les mer
Nyhet
TEMP
Silva Free 1200 XS

Silva Free-serie er et innovativt modulært hodelykt-system. Med Silva Free 1200 XS inkluderer et 1200 lumen lampehode, et pannebånd med integrerte ledninger og et 2,0 Ah (14,4Wh) batteri. Lett og smidig hodelykt for alle som elsker å løpe når høstmørket stiger frem.

1700,-
Les mer
Nyhet
TEMP
Adidas RPT-2 SOL

On-ear-hodetelefoner med formidabel lyd og godt egnet til fysisk aktivitet. Disse hodetelefonene er laget med PowerFoyle-teknologi på hodebøylen som samler opp all slags lys, også kunstig, og bruker det til å lade batteriet.

2400,-
Les mer
Nyhet
TEMP
Adidas FWD-02 Sport In-Ear

Med elegant design og overlegen ergonomi holder disse trådløse øreproppene seg på plass mens du løper. Svette- og vannsikre med brukervennlige intuitive kontroller. 6 timers spilletid pr lading.

1800,-
Les mer

Sportsernæring

Vi har valgt Maurten, Squeezy og Fuel of Norway som leverandører av sportsernæring. Felles for alle produktene er at de har naturlige ingredienser, er snille mot magen og at næringen tas raskt opp i kroppen.

Ny versjon
TEMP
Maurten Drink Mix 320

En av verdens mest karbohydratrike sportsdrikker.

60,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Maurten Solid Bar

Et fint tilskudd til energidrikke eller gels under lange treningsturer eller konkurranser med lav til medium intensitet. Baren er også bra som energipåfyll før en konkurranse eller etter en hard treningsøkt.

40,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Maurten Gel 100

Når Maurten-produktene kommer i kontakt med magesyre, reagerer væsken og innkapsles i en gel-hinne. Denne hinnen bevares til den brytes ned i tarmen og energien frigis. Dette gjør at du får massevis av energi og et jevnt energiopptak over tid.

50,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Maurten Gel CAF 100

Når Maurten-produktene kommer i kontakt med magesyre, reagerer væsken og innkapsles i en gel-hinne. Denne hinnen bevares til den brytes ned i tarmen og energien frigis. Dette gjør at du får massevis av energi og et jevnt energiopptak over tid.

60,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Fuel Of Norway EnergiGel

Fuel of Norway EnergiGel er basert på ekte fruktjuice og kjente norske smaker som blåbær, stikkelsbær og rips.

40,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Fuel Of Norway Sportsdrikk 0,5 kg

Skånsom sportsdrikk for mosjonisten og toppidretts­utøveren. Kun naturlige ingredienser og smaksatt av ekte frukt og bær. Ingen kompromiss på mineral- eller energiinnholdet, men god smak og PH på 5 som ikke gir syreskader på tennene.

220,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Squeezy Drink Gel 60 ml

Inneholder mer væske enn tradisjonelle geler. Du slipper å drikke til den og den passer derfor i situasjoner med dårlig tilgang på annen væske. Ved harde økter, høyere temperaturer og økter lengre enn 2 timer anbefales uansett ekstra drikke for å opprettholde væskebalansen.

50,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Squeezy Energy Drink 0,5 kg

Squeezy Energy Drink inneholder en blanding av raske og langsommere karbohydrater fra ulike kilder samt salter. Karbohydratblandingen frigjør energi over tid slik at du får et mest mulig stabilt blodsukker og effektivt opptak. Kun naturlige ingredienser.

210,-
Les mer

Hjemmetrening

Hjemmetrening er praktisk og tidseffektivt. Med lite utstyr og enkle øvelser kan du gjennom styrketrening forebygge skader og få bedre løpeteknikk.

Ny versjon
TEMP
Casall Balance Cushion

Balansebrett og balansepute med knotter som du kan sitte eller stå på. Puten har en glatt side og en side med knotter som stimulerer til økt blodsirkulasjon. Kan også brukes som ryggstøtte for å avlaste stress og spenninger.

350,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Casall Training Math Medium

Tradisjonell treningsmatte i myk PVC materiale i størrelse 190x60cm. Tykkelse 1,5 cm for god komfort. Passer de som trenger en myk trenings­matte.

600,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
BlackRoll Loop Band set

Til å trene alle muskelgrupper, og spesielt stabilisering av kjernemuskulatur. Spesielt bra for å aktivere og styrke rumpe- og hoftemuskulaturen. Strikkene er av et unikt patentert materiale hvor lateksfri gummi er vevet inn i tekstilet for en behagelig følelse på huden. Ulike øvelser ligger vedlagt, eller bruk Blackroll app.

600,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Casall Kettlebell Soft

Kettlebell med et bredt godt grep og god balanse. Casall Kettlebell Soft har omslag av et skånsomt materiale, og er derfor et godt alternativ til trening på gulvet hjemme eller annet utsatt underlag.

700,-
Les mer

Vester / Sekker / Løpebelter

Ny versjon
TEMP
Silva Strivebelt

Løpebelte med spenneåpning og justerbar størrelse. Baksiden er linet med et silikonmateriale slik at den ikke vrir seg eller sklir ut av posisjon. Beltet har flere lommer. To små sidelommer i stretchmateriale og et større, vanntett hovedrom med plass til mobiltelefon

350,-
Les mer
Nyhet
TEMP
FlipBelt Air

Air er et nytt belte fra Flipbelt. Beltet skiller seg fra de andre variantene med lettere vekt, luftigere stoff og «toppmating» for enklere tilgang til småting under løp og konkurranser i stedet for tilgang via siden på beltet. Beltet kommer i ulike størrelser.

650,-
Les mer
Nyhet
TEMP
I AM RUNBOX Roll Top

Med Everyday Rolltop får du en prisvinnende ryggsekk fra svenske Iamrunbox laget av 53 resirkulerte plastflasker. En hybrid som kan tilpasses dine behov. For best mulig komfort kommer ryggsekken med et ventilert ryggpanel.

1500,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
TSL Trail Carbon 4 staver

Solide og ultralette staver når du trenger støtte i ulendt terreng. Stavene ligger godt i hånden takket være den ergonomiske hansken. Foldesystemet er designet for å ta opp minst mulig plass i sekken og forlenge seg raskt. Lengde utstrakt 110 cm, foldet 43 cm.

2300,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Ultimate Direction Ultra Vest/Vesta 6.0

Løpeveste for den som søker lett vekt og optimal passform kombinert med pakkvolum beregnet for ultraløp. Vesten har en rekke små elastiske lommer for plass til energibarer og gels, en stor vanntett mobillomme med glidelås, samt muligheter for oppbevaring av vannblære på ryggen. Vesta-versjon er tilpasset damer.

2000,-
Les mer
Nyhet
TEMP
The North Face Summit Training Pack

Drikkevest med god plass til skift på lange treningsturer i fjell eller som alternativ til en tradisjonell dagstursekk. Vesten kommer i ulike størrelser og med flere justeringsmuligheter for en optimal passform. Smålommer for nøkler og barer, egen telefon­lomme og oppbevaringsmulighet for løpestaver. Vesten leveres med 2 stk 500ml softflasker i front.

1500,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Osprey Duro/Dyna 1.5

Fôret med kontaktnetting, noe som gjør den komfortabel og pustende, selv på de tøffe etappene. Flere lommer med stretchnetting og glidelåslommer foran på vesten gir deg enkel tilgang til næring og utstyr på farten. Den øverste vestlommen inneholder to myke flasker på 500 ml. Duro/Dyna 1.5 er kompatibel med 1.5 Hydraulics™ LT-reservoarer. Dyna-versjonen er tilpasset damer.

1250,-
Les mer

Restitusjon

Ny versjon
TEMP
OOFOS Ooahh Sport Sandal

Designet for å avlaste fotens daglige belastninger og slitasje. Med sitt mye materiale er sandalene snille mot slitne føtter.

700,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Blackroll Twin

Den perfekte kombinasjonen av Blackroll Standard og Duoball. Ideel for behandling av ryggraden, leggene og lårene. Slitesterkt materiale som enkelt kan vaskes. 30 cm lang.

550,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Hyperice Vyper GO

En foamruller med futt! Vyper GO har en kraftig motor som kan gi en stimulerende vibrasjon ved bruk. Motoren har 3 hastigheter, er oppladbar med en batteritid nok til 2 timers bruk

1600,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Hyperice Hypervolt GO 2

Hypervolt GO 2 er Hyperice sin minste og letteste masasjepistol. Den har en kraftig 40 W stillegående motor som kan kjøres på 3 hastigheter. Batteriet gir deg 3 timers brukstid og kommer med 3 stk forskjellige masasjehoder.

1800,-
Les mer
Alt om løpesko
med Henrik og Tor
henrik
henrik