logo
TEMP
TEMP

Treningsklokker

Løping er en målbar treningsform. En treningsklokke kan måle hvor hardt du trener, farten din, hvor langt du har løpt, stegfrekvensen din og mye mer.

Nyhet
TEMP
Coros Apex 2

Neste generasjons multisportsklokke fra Coros. Apex 2 har en rekke avanserte verktøy for å analysere trening, belastning og restitusjon. Skjermen er i ripesikkert safirglass og klokkehuset er forsterket med titan. Dette gjør Apex 2 til en meget robust klokke.

5500,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Garmin Quickfit-reim

Quickfit-reimer tillater deg å forandre utseendet på din garminklokke med noen enkle klikk.

540,-
Les mer
Nyhet
TEMP
Garmin Forerunner 965

Train brilliantly. Forerunner 965 med krystallklar AMOLED- berøringsskjerm, tradisjonelle knapper og en lett titanramme hjelper deg i treningen. Våkne opp til en morgenrapport med pulsvariasjonsstatus for å se informasjon om helsen din og en oversikt over søvn, restitusjon og treningsutsikter.

7400,-
Les mer
Nyhet
TEMP
Garmin Forerunner 265

Med AMOLED-berøringsskjerm og tradisjonelle knapper. Funksjonen for treningsevne, som forteller deg når du er klar for en produktiv økt, hjelper deg med å nå målene dine.

5700,-
Les mer

Nyhet
TEMP
Adidas FWD-02 Sport In-Ear

Med elegant design og overlegen ergonomi holder disse trådløse øreproppene seg på plass mens du løper. Svette- og vannsikre med brukervennlige intuitive kontroller. 6 timers spilletid pr lading.

1800,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Garmin HRM-Pro Plus

En liten og lett pulsmåler som gir deg svært nøyaktige pulsdata i sanntid. Beltet gir deg også informasjon om løpsdynamikk, fart og distanse på nyere Garmin-klokker.

1400,-
Les mer
Nyhet
TEMP
Coros Pod 2

Fotsensor som forbedrer nøyaktigheten på sanntidsmåling av fart utendørs, og gir riktig fart og distanse når du løper innendørs eller uten GPS-dekning.

1500,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Stryd Next Generation

Stryd fortsensor måler energi (Watt) du bruker gjennom løpingen og gir deg den i sanntid på treningsklokker som Coros, Garmin, Polar og Suunto samt smarttelefonen din. STRYD tar vind, bakker og andre forhold med i betraktning og hjelper deg å holde riktig tempo i forhold til energien du ønsker å bruke til ethvert tidspunkt.

3150,-
Les mer

Sportsernæring

Vi har valgt Maurten, Squeezy og Fuel of Norway som leverandører av sportsernæring. Felles for alle produktene er at de har naturlige ingredienser, er snille mot magen og at næringen tas raskt opp i kroppen.

Ny versjon
TEMP
Fuel Of Norway Sportsdrikke

Skånsom sportsdrikk for mosjonisten og toppidretts­utøveren. Kun naturlige ingredienser og smaksatt av ekte frukt og bær. Ingen kompromiss på mineral- eller energiinnholdet, men god smak og PH på 5 som ikke gir syreskader på tennene.

400,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Fuel Of Norway

Fuel of Norway EnergiGel er basert på ekte fruktjuice og kjente norske smaker som blåbær, stikkelsbær og rips.

40,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Maurten Drink Mix

En av verdens mest karbohydratrike sportsdrikker.

60,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Maurten Solid Bar

Et fint tilskudd til energidrikke eller gels under lange treningsturer eller konkurranser med lav til medium intensitet. Baren er også bra som energipåfyll før en konkurranse eller etter en hard treningsøkt.

40,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Maurten Gel

Når Maurten-produktene kommer i kontakt med magesyre, reagerer væsken og innkapsles i en gel-hinne. Denne hinnen bevares til den brytes ned i tarmen og energien frigis. Dette gjør at du får massevis av energi og et jevnt energiopptak over tid.

60,-
Les mer

Hjemmetrening

Hjemmetrening er praktisk og tidseffektivt. Med lite utstyr og enkle øvelser kan du gjennom styrketrening forebygge skader og få bedre løpeteknikk.

Ny versjon
TEMP
Casall Balance Cushion

Balansebrett og balansepute med knotter som du kan sitte eller stå på. Puten har en glatt side og en side med knotter som stimulerer til økt blodsirkulasjon. Kan også brukes som ryggstøtte for å avlaste stress og spenninger.

350,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Casall Training Math Medium

Tradisjonell treningsmatte i myk PVC materiale i størrelse 190x60cm. Tykkelse 1,5 cm for god komfort. Passer de som trenger en myk trenings­matte.

600,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
BlackRoll Loop Band set

Til å trene alle muskelgrupper, og spesielt stabilisering av kjernemuskulatur. Spesielt bra for å aktivere og styrke rumpe- og hoftemuskulaturen. Strikkene er av et unikt patentert materiale hvor lateksfri gummi er vevet inn i tekstilet for en behagelig følelse på huden. Ulike øvelser ligger vedlagt, eller bruk Blackroll app.

600,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Casall Kettlebell Soft

Kettlebell med et bredt godt grep og god balanse. Casall Kettlebell Soft har omslag av et skånsomt materiale, og er derfor et godt alternativ til trening på gulvet hjemme eller annet utsatt underlag.

700,-
Les mer

Vester / Sekker / Løpebelter

Ny versjon
TEMP
Silva Strivebelt

Løpebelte med spenneåpning og justerbar størrelse. Baksiden er linet med et silikonmateriale slik at den ikke vrir seg eller sklir ut av posisjon. Beltet har flere lommer. To små sidelommer i stretchmateriale og et større, vanntett hovedrom med plass til mobiltelefon

350,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Nathan Mirage Pack

Et lite og lett hoftebelte. Lommen er svært elastisk slik at den rommer store smarttelefoner og mer.

300,-
Les mer
Nyhet
TEMP
FlipBelt Air

Air er et nytt belte fra Flipbelt. Beltet skiller seg fra de andre variantene med lettere vekt, luftigere stoff og «toppmating» for enklere tilgang til småting under løp og konkurranser i stedet for tilgang via siden på beltet. Beltet kommer i ulike størrelser.

650,-
Les mer
Nyhet
TEMP
The North Face Summit Training Pack

Drikkevest med god plass til skift på lange treningsturer i fjell eller som alternativ til en tradisjonell dagstursekk. Vesten kommer i ulike størrelser og med flere justeringsmuligheter for en optimal passform. Smålommer for nøkler og barer, egen telefon­lomme og oppbevaringsmulighet for løpestaver. Vesten leveres med 2 stk 500ml softflasker i front.

1500,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
TSL Trail Carbon 4 staver

Solide og ultralette staver når du trenger støtte i ulendt terreng. Stavene ligger godt i hånden takket være den ergonomiske hansken. Foldesystemet er designet for å ta opp minst mulig plass i sekken og forlenge seg raskt. Lengde utstrakt 110 cm, foldet 43 cm.

2300,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Ultimate Direction Mountain Vest/Vesta 6.0

Lett og elastisk løpevest med god lagringsplass og praktiske lommer. 2 brystlommer med 0,5 l myk drikkeflaske i hver. På ryggen er det en 9 liters lomme med glidelås. Med utvending snøring på ryggen kan du stramme til slik at innholdet ikke beveger seg mens du løper. Vesta-versjon er tilpasset damer.

2300,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Ultimate Direction Race Vest/Vesta 6.0

Lett og pustende løpevest med 2 stk 0,5 l drikkeflasker i front og mulighet for drikkeblære bak. Skulderstropper og sidepanel i mono-mesh gir meget gode pusteegenskaper. Praktiske små lommer både foran og på siden, samt et større rom bak med plass til det du må ha med på ultraløp. Vesta-versjon er tilpasset damer.

1800,-
Les mer
Nyhet
TEMP
Osprey Katari/Kitsuma 7

Kombisekk designet for sykkel, gange og rolig løping. Sekken har gode oppbevaringsmuligheter og lett tilgang til bakrommet. Sekken leveres med en 2,5L drikkeblære. Kitsuma-versjon er tilpasset damer.

750,-
Les mer

Restitusjon

Ny versjon
TEMP
OOFOS Ooahh Sport Sandal

Designet for å avlaste fotens daglige belastninger og slitasje. Med sitt mye materiale er sandalene snille mot slitne føtter.

700,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Blackroll Twin

Den perfekte kombinasjonen av Blackroll Standard og Duoball. Ideel for behandling av ryggraden, leggene og lårene. Slitesterkt materiale som enkelt kan vaskes. 30 cm lang.

550,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Hyperice Vyper GO

En foamruller med futt! Vyper GO har en kraftig motor som kan gi en stimulerende vibrasjon ved bruk. Motoren har 3 hastigheter, er oppladbar med en batteritid nok til 2 timers bruk

1600,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Hyperice Hypervolt GO 2

Hypervolt GO 2 er Hyperice sin minste og letteste masasjepistol. Den har en kraftig 40 W stillegående motor som kan kjøres på 3 hastigheter. Batteriet gir deg 3 timers brukstid og kommer med 3 stk forskjellige masasjehoder.

1700,-
Les mer
Alt om løpesko
med Henrik og Tor
henrik
henrik