logo
TEMP
TEMP

Treningsklokker

Løping er en målbar treningsform. En treningsklokke kan måle hvor hardt du trener, farten din, hvor langt du har løpt, stegfrekvensen din og mye mer.

TEMP

Vester / Sekker / Løpebelter

Blackroll Recovery Sandal

Resttitusjonssandaler har eksistert en stund nå, men Blackroll kommer med en ny tilnærming til denne produktkategorien. I stedet for å pakke inn foten i mykt skum og bygge opp rundt foten for å avlaste, har blackroll lagd en sandal som aktiverer foten og forhindrer at muskler og sener krymper inn. Sålen er avstivet nok til at fotbladet får god støtte og har en tydelig rocker sent i steget. Sandalen er passe myk, og har et negativt dropp på 3,7 grader. Det betyr at du står i en liten motbakke, og har en lett tøying på leggen når du står og går. Det negative droppet gjør også at du får en lengre arbeidsvei for leggen i frasparket når du går, noe som stimulerer leggen i et større leddutslag.

TEMP
TEMP
STYRKETRENING FOR LØPERE

Styrketrening trenger ikke å være komplisert. Det som virker er øvelsene du faktisk gjør og at du gjør de ofte nok.

Les mer

I alle Löplabbets butikker finner du en rekke produkter som du kan bruke ved restitusjon, skade og rehabilitering. Hos oss treffer du erfarne løpere som kan gi gode råd.

Sportsernæring

Vi har valgt Maurten, Squeezy og Fuel of Norway som leverandører av sportsernæring. Felles for alle produktene er at de har naturlige ingredienser, er snille mot magen og at næringen tas raskt opp i kroppen.

Alt om løpesko
med Henrik og Tor
henrik
henrik