logo
TEMP

Vester / Sekker / Løpebelter

Ny versjon
TEMP
Silva Strivebelt

Løpebelte med spenneåpning og justerbar størrelse. Baksiden er linet med et silikonmateriale slik at den ikke vrir seg eller sklir ut av posisjon. Beltet har flere lommer. To små sidelommer i stretchmateriale og et større, vanntett hovedrom med plass til mobiltelefon

350,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Nathan Mirage Pack

Et lite og lett hoftebelte. Lommen er svært elastisk slik at den rommer store smarttelefoner og mer.

300,-
Les mer
Nyhet
TEMP
FlipBelt Air

Air er et nytt belte fra Flipbelt. Beltet skiller seg fra de andre variantene med lettere vekt, luftigere stoff og «toppmating» for enklere tilgang til småting under løp og konkurranser i stedet for tilgang via siden på beltet. Beltet kommer i ulike størrelser.

650,-
Les mer
Nyhet
TEMP
The North Face Summit Training Pack

Drikkevest med god plass til skift på lange treningsturer i fjell eller som alternativ til en tradisjonell dagstursekk. Vesten kommer i ulike størrelser og med flere justeringsmuligheter for en optimal passform. Smålommer for nøkler og barer, egen telefon­lomme og oppbevaringsmulighet for løpestaver. Vesten leveres med 2 stk 500ml softflasker i front.

1500,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
TSL Trail Carbon 4 staver

Solide og ultralette staver når du trenger støtte i ulendt terreng. Stavene ligger godt i hånden takket være den ergonomiske hansken. Foldesystemet er designet for å ta opp minst mulig plass i sekken og forlenge seg raskt. Lengde utstrakt 110 cm, foldet 43 cm.

2300,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Ultimate Direction Ultra Vest/Vesta 6.0

Løpeveste for den som søker lett vekt og optimal passform kombinert med pakkvolum beregnet for ultraløp. Vesten har en rekke små elastiske lommer for plass til energibarer og gels, en stor vanntett mobillomme med glidelås, samt muligheter for oppbevaring av vannblære på ryggen. Vesta-versjon er tilpasset damer.

2000,-
Les mer
Ny versjon
TEMP
Ultimate Direction Race Vest/Vesta 6.0

Lett og pustende løpevest med 2 stk 0,5 l drikkeflasker i front og mulighet for drikkeblære bak. Skulderstropper og sidepanel i mono-mesh gir meget gode pusteegenskaper. Praktiske små lommer både foran og på siden, samt et større rom bak med plass til det du må ha med på ultraløp. Vesta-versjon er tilpasset damer.

1800,-
Les mer
Nyhet
TEMP
Osprey Katari/Kitsuma 7

Kombisekk designet for sykkel, gange og rolig løping. Sekken har gode oppbevaringsmuligheter og lett tilgang til bakrommet. Sekken leveres med en 2,5L drikkeblære. Kitsuma-versjon er tilpasset damer.

750,-
Les mer
Alt om løpesko
med Henrik og Tor
henrik
henrik