TILBEHØR OG UTSTYR

Hjemmetrening, restitusjon og skadebehandling

I alle Löplabbets butikker finner du en rekke produkter som er spesialdesignet for å forebygge og behandle typiske løpeskader.

Hos oss treffer du erfarne løpere som ofte også har egen skadeerfaring, og derfor kan gi deg svært gode råd.

RESTITUSJON

CEP Orto Knee Sleeve

Kompresjonsstrømpe som gir støtte ved milde kneskader samt svake, ømme eller hovne knær. Gir forbedret sirkulasjon, koordinasjon, samt muskel- og leddstabilitet. Silikonbånd øverst for å holde strømpen på plass. Kan brukes under klær. 20-30 mmHg gradert kompresjon. 66 % nylon, 34 % spandex.

400,-

Sof Sole Plantar Fascia

Spesialtilpasset såle som gir støtte og stabilitet til føttene. Komfort til løpere som opplever smerter i plantarfascien, seneplaten på undersiden av foten. Kan også fungere i bl.a. fjellsko, skistøvler og hverdagssko.

260,-

Strassburgsokk

Strassburgsokken strekker ut senen under foten og er kjent som et av de beste hjelpemidlene til behandling av plantar fasciitt. Brukes når du er i ro, mens du sover eller hviler.

600,-

Z-madrass

Z-madrass er tilpasset Z-Roller Pro. Madrassen gjør idrettsmassasje lett tilgjengelig for hele kroppen. Den er lett å frakte med seg på treninger, konkurranser og samlinger, da den har lav vekt og tar liten plass når den ikke er pumpet opp. Madrassen har en integrert pumpe som går på 12V batteri. Det gjør det lett å pumpe opp madrassen og tilpasse lufttrykket ved at den kan heves og senkes mens du ligger på den. Slik får du justert hvor hard massasje du ønsker.

1200,-

Z-Roller Pro

Z-Roller pro er et massasjeapparat til bruk hjemme i din egen stue. Apparatet har flere hastigheter, slik at du tilpasser omdreiningene etter behov. Z-Roller Pro er designet primært for massasje under føtter, legger, hamstring- og setemuskulatur, forside og utside lår, og kan også brukes til rygg og skuldre. Z-roller Pro har et innebygd batteri som rekker til to timers bruk. Ta den med på trening og bruk den både som en del av oppvarmingen og for å myke opp muskler etter økta.

5000,-

HyperIce Hypervolt

Massasjeapparat for å myke opp støle muskler og muskelknuter. Med ulike endestykker og tre hastighetstrinn kan du myke opp både store og små muskelgrupper. Med QuietGlide-teknologi får du en kraftig motor med opptil 3200 pulseringer i minuttet og et lavt støynivå. Batteritid på 3 timer.  

4300,-

HyperIce Hypersphere Mini

Massasjeball med vibrasjonsmotor. Perfekt til triggerpunktmassasje og avspenning av stive muskler. Tre hastighetstrinn og opptil to timers batteritid. Med overflate i silikon med en grov tekstur holder ballen seg på plass, så du kommer til dypt i muskulaturen.

1000,-

HJEMMETRENING

Blackroll Loop Band Set

3 stk. treningsstrikker med ulik motstand, perfekt for å trene små muskelgrupper som vanigvis er vanskelig å få tak på. Bilder av øvelsene man kan gjøre, ligger vedlagt. Ved å gjøre disse øvelsene kan man bedre stabiliteten og redusere risikoen for skade.

500,-

Blackroll Running Box

Sett med produkter til hjemmetrening og egenbehandling fra Blackroll. To massasjeruller i forskjellig størrelse og overflate, et strikk til styrkeøvelser og en praktisk oppbevaringsbag. Pris fra

Fra 750,-

DRIKKESYSTEMER OG OPPBEVARING

Osprey Duro 6

Lett løpevest med 6 liter bærerom og plass til 1 liter drikke.

1100,-

Ultimate Direction Mountain Vest 5.0

Løpevest med 9 l bærerom og plass til opptil 1 l drikke.En lett og elastisk drikkevest med god lagringsplass og praktiske lommer. To brystlommer med 0,5 l myk drikkeflaske i hver lomme og to lommer nede på magen. To større lommer langs siden. På ryggen er det en 9 l lomme med glidelås. Med utvending snøring på ryggen kan du stramme til slik at innholdet i lommen ikke beveger seg mens du løper. Super til både trening og lange konkurranser.

2100,-

Osprey Hydraulics LT Reservoir

Drikkeblære til Ospreysekker. Legges i ryggen på sekkene. Fås i størrelsene 1,5 og 2,5 l.

1.5L 280,-
2.5L 400,-

Ultimate Direction Race Vest 5.0

Lett og pustende løpevest med to 0,5 l drikkeflasker i front og mulighet for drikkeblære bak. Skulderstropper og sidepanel i mono-mesh gir meget gode pusteegenskaper. Praktiske små lommer både foran og på siden, og et større bærerom bak med plass til det du må ha med på et ultraløp. 

1550,-

FlipBelt Zipper

FlipBelt Zipper er et praktisk løpebelte med glidelåslomme der du kan legge telefon, nøkler, gel, bankkort etc. Beltet er elastisk og så nett at det kan brukes under klærne. Dermed slipper du å ta med deg lommebok eller veske, uansett hvor du skal. Kan brukes med større telefoner som Samsung Galaxy og Note, samt de fleste iPhones.

400,-

Silva Distance Run Belt

Det lette, fleksible og smarte aktivitetsbelte fra Silva gir deg komfort kombinert med sikkerhet. Beltet har stor oppbevaringsmulighet med en stor lomme med plass til telefon, i tillegg til to elastiske lommer der en av dem har nøkkelfeste og glidelås. Beltet er vannavvisende, så telefonen er beskyttet selv i regnvær. Fargene på beltet er reflekterende, noe som gjør deg mer synlig under dårlige lysforhold.

250,-

IAMRUNBOX Backpack Pro 2.0

Hardcase løpesekk men mange praktiske lommer. Sekken er vannavvisende og lett. Bærerom på hele 12 l. Justerbare stropper og puter i ryggen gir god passform og komfort. Perfekt for løping til og fra jobb.

1800,-

Ultimate Direction Body Bottle

Myk og fleksibel flaske med større lokk. Flasken komprimeres når du drikker, dermed skvulper ikke vannet inni og du bruker mindre krefter på å drikke. Dryppesikkert munnstykke. Flasken rommer opp til 0,5 L drikke.

300,-


LØP MED OSS!

Löplabbet Norge en av de største norske løpegruppene på verdens største treningsapp, Strava. Der deler vi nyheter, kunnskap, ukentlige løpe- programmer og inspirasjon, i tillegg til å arrangere konkurranser hvor du kan vinne rå premier.