TILBEHØR OG UTSTYR

Hjemmetrening, restitusjon og skadebehandling

I alle Löplabbets butikker finner du en rekke produkter som er spesialdesignet for å forebygge og behandle typiske løpeskader.

Hos oss treffer du erfarne løpere som ofte også har egen skadeerfaring, og derfor kan gi deg svært gode råd.

RESTITUSJON

CEP Orto Knee Sleeve

Kompresjonsstrømpe som gir støtte ved milde kneskader samt svake, ømme eller hovne knær. Gir forbedret sirkulasjon, koordinasjon, samt muskel- og leddstabilitet. Silikonbånd øverst for å holde strømpen på plass. Kan brukes under klær. 20-30 mmHg gradert kompresjon. 66 % nylon, 34 % spandex.

400,-

CEP Orto Plantar Fascitis Sleeves

Siste nytt fra CEP innen smertelindring ved overanstrengelse av hel/ fotsåle/facia. Kan fungere som alternativ til teiping ved plantar fascitt. Sokkene gir økt sirkulasjon, støtter fotbuen og minsker belastning, med medisinsk kompresjon. Åpen tå for bedre komfort og varmeregulering. NB: Merk at produktet kan lindre smerter og ubehag (symptomer), men “reparerer” ikke skaden. 73 % nylon (Polyamide), 11 % polyester og 16 % elastane.

500,-

Sof Sole Plantar Fascia

Spesialtilpasset såle som gir støtte og stabilitet til føttene. Komfort til løpere som opplever smerter i plantarfascien, seneplaten på undersiden av foten. Kan også fungere i bl.a. fjellsko, skistøvler og hverdagssko.

260,-

Sof Sole Gel Heel Cup

Ekstra beskyttelse for hælen laget med Soft Gel. Ypperlig ved smerter i akilles, hælspore og i akuttfasen ved plantar fasciitt. Fleksible kanter, passer i alle sko.

150,-

Strassburgsokk

Strassburgsokken strekker ut senen under foten og er kjent som et av de beste hjelpemidlene til behandling av plantar fasciitt. Brukes når du er i ro, mens du sover eller hviler.

600,-

Z-madrass

Z-madrass er tilpasset Z-Roller Pro. Madrassen gjør idrettsmassasje lett tilgjengelig for hele kroppen. Den er lett å frakte med seg på treninger, konkurranser og samlinger, da den har lav vekt og tar liten plass når den ikke er pumpet opp. Madrassen har en integrert pumpe som går på 12V batteri. Det gjør det lett å pumpe opp madrassen og tilpasse lufttrykket ved at den kan heves og senkes mens du ligger på den. Slik får du justert hvor hard massasje du ønsker.

1200,-

Z-Roller Pro

Z-Roller pro er et massasjeapparat til bruk hjemme i din egen stue. Apparatet har flere hastigheter, slik at du tilpasser omdreiningene etter behov. Z-Roller Pro er designet primært for massasje under føtter, legger, hamstring- og setemuskulatur, forside og utside lår, og kan også brukes til rygg og skuldre. Z-roller Pro har et innebygd batteri som rekker til to timers bruk. Ta den med på trening og bruk den både som en del av oppvarmingen og for å myke opp muskler etter økta.

5000,-

HJEMMETRENING

Abilica KettleBells 4 & 8 kg

KettleBells i støpejern med sort lakk og gummifot som beskytter gulvet. Super til styrketrening hjemme. Tar liten plass, lett å sette bort og kan brukes til mange forskjellige styrkeøvelser som løperen trenger.

4 KG 300,-
8 KG 400,-

Abilica BalancePad Maxi

Balansetrening er det aller beste hjelpemiddelet for å trene stabilitet, koordinasjon og reaksjon. Balanseputene gir deg en unik mulighet til å trene opp muskulatur og stabilitet i føtter, ankler, knær, hofter og rygg. Stimulerer både blodsirkulasjon, nervesystem og muskulatur. Må brukes uten sko.

600,-

Blackroll Super Band Set

Lengre treningsstrikker for funksjonell trening. Strikkene er perfekt for å trene alle muskelgrupper, og spesielt stabilise-ring av kjernemuskulatur. I pakken finner du 3 stk. treningsstrikker med ulik motstand. Hefte med eksempler på øvelser er vedlagt.

700,-

Blackroll Loop Band Set

3 stk. treningsstrikker med ulik motstand, perfekt for å trene små muskelgrupper som vanigvis er vanskelig å få tak på. Bilder av øvelsene man kan gjøre, ligger vedlagt. Ved å gjøre disse øvelsene kan man bedre stabiliteten og redusere risikoen for skade.

500,-

Blackroll Running Box

Sett med produkter til hjemmetrening og egenbehandling fra Blackroll. To massasjeruller i forskjellig størrelse og overflate, et strikk til styrkeøvelser og en praktisk oppbevaringsbag. Pris fra

Fra 750,-

DRIKKESYSTEMER OG OPPBEVARING

Osprey Duro 6

Lett løpevest med 6 liter bærerom og plass til 1 liter drikke.

1100,-

Ultamate Direction Ultra Vest 4.0

Stort antall lommer og seksjoner, inkludert en batterilomme, plass til en drikkeblære, uttak for hydreringsslange og kabler, og en nøkkelkrok i en av lommene. Hovedrommet på 10 L har kompresjonsstropper for å sikre at pakkevolumet er optimalisert samtidig som vestens passform opprettholdes. En av lommene er værbestandig og egner seg til oppbevaring av nøkler eller telefon.

1600,-

Osprey Hydraulics LT Reservoir

Drikkeblære til Ospreysekker. Legges i ryggen på sekkene. Fås i størrelsene 1,5 og 2,5 l.

1.5L 280,-
2.5L 400,-

Ultimate Direction Mountain Vest 4.0

Løpevest med 9 l bærerom og plass til opptil 1 l drikke. En lett og elastisk drikkevest med god lagringsplass og praktiske lommer. To brystlommer med 0,5 l myk drikkeflaske i hver lomme og to lommer nede på magen. To større lommer langs siden. På ryggen er det en 9 l lomme med glidelås. Med utvending snøring på ryggen kan du stramme til slik at innholdet i lommen ikke beveger seg mens du løper. Super til både trening og lange konkurranser.

Fra 1850,-

FlipBelt Zipper

FlipBelt Zipper er et praktisk løpebelte med glidelåslomme der du kan legge telefon, nøkler, gel, bankkort etc. Beltet er elastisk og så nett at det kan brukes under klærne. Dermed slipper du å ta med deg lommebok eller veske, uansett hvor du skal. Kan brukes med større telefoner som Samsung Galaxy og Note, samt de fleste iPhones.

400,-

Silva Distance Run Belt

Det lette, fleksible og smarte aktivitetsbeltet fra Silva gir deg komfort kombinert med sikkerhet. Beltet har stor oppbevaringsmulighet med en stor lomme med plass til telefon, i tillegg til to elastiske lommer der en av de har nøkkelfeste og glidelås. Beltet er vannavvisende, så telefonen er beskyttet selv i regnvær. Fargene på beltet er reflekterende, noe som gjør deg mer synlig under dårlige lysforhold.

250,-

Nathan The Zipster

Elastisk hoftebelte med glidelåslommer til f.eks. mobil, nøkler, ernæring eller annet tilbehør til løpeturen. Totalt fire lommer, der to har glidelås og et vannavvisende för , slik at fukt fra nedbør eller svette ikke skader mobil og annen elektronikk. Beltet kan maskinvaskes. Finnes i størrelse XS–XL.

400,-

Ultimate Direction Body Bottle

Myk og fleksibel flaske med større lokk. Flasken komprimeres når du drikker, dermed skvulper ikke vannet inni og du bruker mindre krefter på å drikke. Dryppesikkert munnstykke. Flasken rommer opp til 0,5 L drikke.

300,-

Drikkeflasker for FlipBelt Zipper

Velg mellom 175 ml og 325 ml.

75,- / 100,-

Ultimate Direction Hydro Short

Løpeshorts og drikkebelte i ett. Innertights med en lett og luftig splitshorts over. To drikkeflasker og en romslig lomme til energi eller mobil.

Dame: 1150,-
Herre: 1300,-

Løp med oss på Strava!

Takket være dere - løpere rundt om i hele landet - er Löplabbet Norge den største norske løpegruppa på verdens største treningsapp. Der deler vi nyheter, kunnskap, ukentlige løpeprogrammer og inspirasjon, i tillegg til å arrangere konkurranser hvor du kan vinne rå premier :-)